IJB Groep pakt in één keer CSC goud

6 juli 08:00 uur IJB Groep pakt in één keer CSC goud

De IJB Groep locatie Lemmer heeft het Concrete Sustainability Council (CSC) keurmerk glansrijk behaalt. De CSC-certificering voor duurzame productie van beton kent voor de betonindustrie drie niveaus: brons, zilver en goud. De certificering wordt uitsluitend uitgevoerd door bij CSC aangesloten, onafhankelijke certificerende instellingen.

De strenge eisen ten aanzien van het internationaal erkende keurmerk, sluiten naadloos aan op de maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering van de IJB Groep. Hierin wordt, naast veiligheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid, deskundigheid, duurzaamheid en gezondheid ook gekeken naar de herkomst van grondstoffen en de CO2 prestatieladder.

De eerste controle bij de IJB Groep Lemmer werd door het KIWA direct met het hoogst haalbare certificaat beloond. Het gouden certificaat werd met voldoening en gepaste trots in ontvangst genomen. Het wordt gezien als beloning voor de ijver en betrokkenheid van alle IJB-ers en hun streven naar verbetering. Deze zomer zal ook de IJB Groep locatie Lelystad door het KIWA worden gecontroleerd. Later dit jaar volgen de locaties Emmeloord en Kampen.

≪ Terug naar de vorige pagina