Werken bij

Mixer Chauffeur

Mixer Chauffeur

Als Mixer Chauffeur draag je zorg voor het vervoeren en afleveren van betonmortel/specie met behulp van de beschikbare truckmixers. Je bent verantwoordelijk voor een goed en veilig vervoer naar en de correcte aflevering van de bestelde producten op de juiste bestemming. Daarnaast behoort het dagelijks onderhouden, controleren en reinigen van de gebruikte truckmixer tot je werkzaamheden.

Lees meer
Medewerker Mortel / Laborant

Medewerker Mortel / Laborant

Als Medewerker Mortel ben je allround inzetbaar op diverse taken binnen de mortelcentrale. Je werkt mee bij de aanmaak van kwalitatief hoogwaardig beton en het beladen van de truckmixers. Door het behouden van overzicht, zorg je voor minimale wachttijden bij de betoncentrale. Verder voer je in het lab proeven uit volgens de normering. Tot slot zorg je voor de orde en netheid en het onderhoud in de centrale.

Lees meer
Verlader

Verlader

Als Verlader zorg je voor het verladen van de producten van de IJB Groep. Je draagt hierbij zorg voor het laden van de vrachtwagens op basis van vrachtplanning en vrachtbon. Daarnaast hou je je bezig met het laden, lossen en de opslag van de geproduceerde betonelementen uit de fabriek. Je tast de elementen op de juiste locatie en de juiste wijze op.

Lees meer
Medewerker Montage Prefab Funderingselementen

Medewerker Montage Prefab Funderingselementen

Als montagemedewerker werk je op de bouwplaats intensief samen met de voorman en andere collega’s van montage. Je voert daarbij alle voorkomende werkzaamheden uit, die betrekking hebben op de montage op de bouwplaats. Daarnaast zorg je voor een correcte montage van alle elementen en voer je controles uit bij de uitvoering. Ook signaleer je afwijkingen tijdens de werkzaamheden en meld dit aan de voorman.

Lees meer
Funderingsmedewerker (boorploeg)

Funderingsmedewerker (boorploeg)

Als funderingsmedewerker werk je op de bouwplaats intensief samen met de machinist en andere collega’s. Je zorgt ervoor dat de boorstelling optimaal kan functioneren en bent nauw betrokken bij het produceren van in de grond gevormde palen met behulp van één van onze boorstellingen. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het toepassen van o.a. de juiste wapening, centraal staaf en opstorting. Ook draag je met je collega’s de verantwoording voor de veiligheid tijdens transport en loswerkzaamheden van de stelling en overige toebehoren.

Lees meer