Werken bij

Mengmeester

Mengmeester

Als Mengmeester ben je verantwoordelijk voor de aanmaak van kwalitatief hoogwaardig beton en het, met minimale wachttijden, beladen van de truckmixers. Daarnaast stel je betonmengsels samen en voer je in het lab proeven uit. Verder draag je mede zorg voor de staat en het onderhoud in de centrale en ben je allround inzetbaar op diverse taken binnen de mortelcentrale.

Lees meer
Meewerkend Voorman Heipalen

Meewerkend Voorman Heipalen

Als Meewerkend Voorman ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het productieproces en de productie van heipalen. Door het juist aansturen van de Productiemedewerkers draag je zorg voor een optimale kwaliteit van het gehele proces. De kwaliteit is gewaarborgd door een goede samenwerking met de Voorman Heipalen.

Lees meer
Productiemedewerker Heipalen

Productiemedewerker Heipalen

Als Productiemedewerker Heipalen draag je met je collega’s bij aan een correcte productie van heipalen. Daarnaast signaleer je afwijkingen tijdens het productieproces en meld je dit aan de Meewerkend Voorman. Je werkt in een klein team, waardoor je veel verantwoordelijkheid hebt en veel diverse werkzaamheden zal uitvoeren binnen het productieproces. Tot slot zorg je mede voor de orde en netheid op de werkvloer.

Lees meer
Sondeermeester

Sondeermeester

Als sondeermeester zorg je voor een correcte uitvoering van o.a. sonderingen, boringen, peilbuizen inclusief het benodigde uitzet-, inmeet- en tekenwerk. Op de bouwlocatie ben je het ‘visitekaartje’ van de IJB Groep. Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling, bent deskundig, doortastend en creatief in het vinden van oplossingen. Je werkt alleen of met een (collega) sondeermeester.

Lees meer
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider werk je aan de voorbereiding en uitvoering van de verschillende projecten. Je zorgt voor de beschikbaarheid van de juiste materialen en planningsoverzichten en communiceert deze tijdig. Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor een veilige bouwplaats waar projecten op een correcte manier kunnen worden uitgevoerd.

Lees meer