Werken bij

Productiemedewerker Heipalen

Productiemedewerker Heipalen

Als Productiemedewerker Heipalen draag je met je collega’s bij aan een correcte productie van heipalen. Daarnaast signaleer je afwijkingen tijdens het productieproces en meld je dit aan de Meewerkend Voorman. Je werkt in een klein team, waardoor je veel verantwoordelijkheid hebt en veel diverse werkzaamheden zal uitvoeren binnen het productieproces. Tot slot zorg je mede voor de orde en netheid op de werkvloer.

Lees meer
Sondeermeester

Sondeermeester

Als sondeermeester zorg je voor een correcte uitvoering van o.a. sonderingen, boringen, peilbuizen inclusief het benodigde uitzet-, inmeet- en tekenwerk. Op de bouwlocatie ben je het ‘visitekaartje’ van de IJB Groep. Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling, bent deskundig, doortastend en creatief in het vinden van oplossingen. Je werkt alleen of met een (collega) sondeermeester.

Lees meer
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider werk je aan de voorbereiding en uitvoering van de verschillende projecten. Je zorgt voor de beschikbaarheid van de juiste materialen en planningsoverzichten en communiceert deze tijdig. Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor een veilige bouwplaats waar projecten op een correcte manier kunnen worden uitgevoerd.

Lees meer
Mixer Chauffeur

Mixer Chauffeur

Als Mixer Chauffeur draag je zorg voor het vervoeren en afleveren van betonmortel/specie met behulp van de beschikbare truckmixers. Je bent verantwoordelijk voor een goed en veilig vervoer naar en de correcte aflevering van de bestelde producten op de juiste bestemming. Daarnaast behoort het dagelijks onderhouden, controleren en reinigen van de gebruikte truckmixer tot je werkzaamheden.

Lees meer
Medewerker Mortel / Laborant

Medewerker Mortel / Laborant

Als Medewerker Mortel ben je allround inzetbaar op diverse taken binnen de mortelcentrale. Je werkt mee bij de aanmaak van kwalitatief hoogwaardig beton en het beladen van de truckmixers. Door het behouden van overzicht, zorg je voor minimale wachttijden bij de betoncentrale. Verder voer je in het lab proeven uit volgens de normering. Tot slot zorg je voor de orde en netheid en het onderhoud in de centrale.

Lees meer