Werken bij

Teamleider Logistiek

Teamleider Logistiek

In de functie van Teamleider Logistiek bewaak je de dagelijkse gang van zaken en stuur je een team van in totaal +/- 20 FTE aan. Ben je verantwoordelijk voor een optimale planning, onderhoud je contacten met transportbedrijven en monitor je de logistieke performance. Ook houd je toezicht op veiligheid en kwaliteit. En streef je kostenbewust naar het verbeteren van het logistieke proces en de ontwikkeling van jouw team.

Lees meer
Werkvoorbereider Maatvoering

Werkvoorbereider Maatvoering

In de functie van Werkvoorbereider Maatvoering zorg je onder andere voor de beschikbaarheid van de juiste materialen en planningsoverzichten voor de maatvoerders en communiceert deze tijdig. Ook signaleer je afwijkingen, meld je deze bij de afdeling uitvoering en draag je zorg voor de bewaking van de planning. Daarnaast verwerk je de inmeetgegevens en geef je deze ter controle door aan het constructiebureau.

Lees meer
Verlader

Verlader

Als Verlader zorg je voor het verladen van de producten van de IJB Groep. Je draagt hierbij zorg voor het laden van de vrachtwagens op basis van vrachtplanning en vrachtbon. Daarnaast hou je je bezig met het laden, lossen en de opslag van de geproduceerde betonelementen uit de fabriek. Je tast de elementen op de juiste locatie en de juiste wijze op.

Lees meer
Medewerker Montage Prefab Funderingselementen

Medewerker Montage Prefab Funderingselementen

Als montagemedewerker werk je op de bouwplaats intensief samen met de voorman en andere collega’s van montage. Je voert daarbij alle voorkomende werkzaamheden uit, die betrekking hebben op de montage op de bouwplaats. Daarnaast zorg je voor een correcte montage van alle elementen en voer je controles uit bij de uitvoering. Ook signaleer je afwijkingen tijdens de werkzaamheden en meld dit aan de voorman.

Lees meer
Funderingsmedewerker (boorploeg)

Funderingsmedewerker (boorploeg)

Als funderingsmedewerker werk je op de bouwplaats intensief samen met de machinist en andere collega’s. Je zorgt ervoor dat de boorstelling optimaal kan functioneren en bent nauw betrokken bij het produceren van in de grond gevormde palen met behulp van één van onze boorstellingen. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het toepassen van o.a. de juiste wapening, centraal staaf en opstorting. Ook draag je met je collega’s de verantwoording voor de veiligheid tijdens transport en loswerkzaamheden van de stelling en overige toebehoren.

Lees meer