Werken bij

Maatvoerder Midden-Nederland

Maatvoerder Midden-Nederland

De IJB Groep heeft vestigingen in Lemmer, Emmeloord, Kampen en Lelystad. In Nederland zijn we marktleider op het gebied van funderingen. We leveren prefab heipalen, funderingsbalken, betonmortel en andere betonproducten door heel Nederland en steeds vaker ook richting Duitsland. De IJB Groep is totaalontzorger als het gaat om funderingsconstructies. Dat betekent dat we sonderen, adviseren, construeren, produceren en monteren. Ter aanvulling van het Team Uitvoering van IJB Funderingen zoeken wij voor de regio Midden-Nederland een Maatvoerder.

Lees meer
Assistent Sondeermeester

Assistent Sondeermeester

De IJB Groep heeft vestigingen in Lemmer, Emmeloord, Kampen en Lelystad. In Nederland zijn we marktleider op het gebied van funderingen. We leveren prefab heipalen, funderingsbalken, betonmortel en andere betonproducten door heel Nederland en steeds vaker ook richting Duitsland. De IJB Groep is de totaalontzorger als het gaat om funderingsconstructies. Dat betekent dat we sonderen, adviseren, construeren, produceren en monteren. Ter aanvulling van het team van IJB Geotechniek zoeken we een enthousiaste, fulltime Assistent Sondeermeester.

Lees meer
Tekenaar

Tekenaar

De IJB Groep heeft vestigingen in Lemmer, Emmeloord, Kampen en Lelystad. In Nederland zijn we marktleider op het gebied van funderingen. We leveren prefab heipalen, funderingsbalken, betonmortel en andere betonproducten door heel Nederland en steeds vaker ook richting Duitsland. De IJB Groep is de totaalontzorger als het gaat om funderingsconstructies. Dat betekent dat we sonderen, adviseren, construeren, produceren en monteren. Ter versterking van ons Constructiebureau zijn we op zoek naar een enthousiaste, fulltime Tekenaar.

Lees meer