Werken bij

Verkoop Binnendienst Medewerker

Verkoop Binnendienst Medewerker

We zoeken een gedreven en enthousiaste Verkoop Binnendienst Medewerker. Commercieel ingesteld als je bent, neem jij de lead in het onderhouden en versterken van onze klantrelaties. Door hen optimaal en op maat te bedienen lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van de IJB Groep, in Nederland marktleider op het gebied van heipalen en prefab funderingen.

Lees meer
Sondeermeester

Sondeermeester

Als sondeermeester zorg je voor een correcte uitvoering van o.a. sonderingen, boringen, peilbuizen inclusief het benodigde uitzet-, inmeet- en tekenwerk. Op de bouwlocatie ben je het ‘visitekaartje’ van de IJB Groep. Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling, bent deskundig, doortastend en creatief in het vinden van oplossingen. Je werkt alleen of met een (collega) sondeermeester.

Lees meer
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider werk je aan de voorbereiding en uitvoering van de verschillende projecten. Je zorgt voor de beschikbaarheid van de juiste materialen en planningsoverzichten en communiceert deze tijdig. Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor een veilige bouwplaats waar projecten op een correcte manier kunnen worden uitgevoerd.

Lees meer