Werken bij

Medewerker P&O

Medewerker P&O

Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve processen op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van de medewerkers. Verder bied je o.a. ondersteuning op het gebied van Arbo/verzuim, opleidingen, werving & selectie, arbeidsvoorwaarden en verdere ontwikkeling van het P&O beleid. Je werkt hierbij nauw samen met de P&O adviseurs. Ook beantwoord je de 1e-lijns vragen van teamleiders en medewerkers. Kortom, een allround functie, waarbij veel uitdaging en kansen liggen!

Lees meer
Teamleider Logistiek

Teamleider Logistiek

In de functie van Teamleider Logistiek bewaak je de dagelijkse gang van zaken en stuur je een team van in totaal +/- 20 FTE aan. Ben je verantwoordelijk voor een optimale planning, onderhoud je contacten met transportbedrijven en monitor je de logistieke performance. Ook houd je toezicht op veiligheid en kwaliteit. En streef je kostenbewust naar het verbeteren van het logistieke proces en de ontwikkeling van jouw team.

Lees meer
Uitvoerder (c.q. in opleiding)

Uitvoerder (c.q. in opleiding)

In de functie van Uitvoerder (c.q. in opleiding) zorg je onder andere voor het tijdig opstarten en uitvoeren van de werkzaamheden. Je hebt frequent overleg met de Projectleiding en communiceert met de klant. Je bent het aanspreekpunt op de bouw, beantwoordt vragen van medewerkers en begeleid hen. Daarnaast beoordeel je de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en bewaak je procesplanningen.

Lees meer
Werkvoorbereider Maatvoering

Werkvoorbereider Maatvoering

In de functie van Werkvoorbereider Maatvoering zorg je onder andere voor de beschikbaarheid van de juiste materialen en planningsoverzichten voor de maatvoerders en communiceert deze tijdig. Ook signaleer je afwijkingen, meld je deze bij de afdeling uitvoering en draag je zorg voor de bewaking van de planning. Daarnaast verwerk je de inmeetgegevens en geef je deze ter controle door aan het constructiebureau.

Lees meer
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

In de functie van Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte werkvoorbereiding van de projecten van IJB Geotechniek. Je zorgt ervoor dat de sondeermeesters de werkzaamheden op een correcte en veilige manier kunnen uitvoeren. Met betrekking tot de uitvoering en planning van projecten ben je de spil tussen opdrachtgever en planner.

Lees meer