Werken bij

Constructeur

Constructeur

De IJB Groep is de totaalontzorger als het gaat om funderingsconstructies. We sonderen, adviseren, construeren, produceren en monteren. Ter versterking van ons Constructiebureau zoeken we een Constructeur. In deze uitdagende functie maak je funderingsberekeningen en adviseer je over funderingsconstructies.

Lees meer
Productiemedewerkers

Productiemedewerkers

De IJB Groep levert prefab heipalen, funderingsbalken, betonmortel en andere betonproducten door heel Nederland. Voor verschillende teams in onze fabrieken zoeken we voortdurend enthousiaste Productiemedewerkers. Het gaat om fulltime functies met uitzicht op een vaste aanstelling.

Lees meer
Maatvoerder Midden-Nederland

Maatvoerder Midden-Nederland

De IJB Groep levert prefab heipalen, funderingsbalken, betonmortel en andere betonproducten door heel Nederland. Ter aanvulling van het Team Uitvoering van IJB Funderingen zoeken wij voor de regio Midden-Nederland een Maatvoerder. Een afwisselende functie met ruimte voor ontwikkeling, groei en specialisatie.

Lees meer
Assistent Sondeermeester

Assistent Sondeermeester

De IJB Groep is de totaalontzorger als het gaat om funderingsconstructies. Ter aanvulling van het team van IJB Geotechniek zoeken we een enthousiaste, fulltime Assistent Sondeermeester. Een afwisselende functie met ruimte voor en eigen inbreng waarin je assisteert bij het uitvoeren van geotechnische bodemonderzoeken.

Lees meer
Tekenaar

Tekenaar

In Nederland zijn we marktleider op het gebied van funderingen. We sonderen, adviseren, construeren, produceren en monteren. Ter versterking van ons Constructiebureau zijn we op zoek naar een enthousiaste, fulltime Tekenaar. In deze afwisselende functie vertaal je het ontwerp van de de constructeur naar uitvoerings- en productietekeningen.

Lees meer