Werken bij

Administratief Medewerker

Administratief Medewerker

De veelzijdigheid van de IJB Groep omvat ook geotechnisch bodemonderzoek en advies. We beschikken hiervoor over de laatste, meest betrouwbare technieken en over unieke kennis van geotechniek én funderen. Voor ons team zoeken wij een enthousiaste, fulltime Administratief Medewerker.

Lees meer
Shovelmachinist / Medewerker Betoncentrale

Shovelmachinist / Medewerker Betoncentrale

IJB Mortel produceert en levert hoogwaardige betonsoorten voor bouwprojecten en productiefabrieken. Voor onze Betoncentrale in Lelystad zoeken we een enthousiaste, fulltime Shovelmachinist / Medewerker Betoncentrale. Een afwisselende functie in een groeiend team van breed inzetbare specialisten.

Lees meer
Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder

Informatiesystemen, applicaties en interfaces zijn cruciaal voor de IJB Groep. Ter uitbreiding van ons IT team zoeken wij daarom een zelfstandige en ervaren Applicatiebeheerder voor een afwisselende en veelzijdige functie met bijbehorende verantwoordelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Lees meer
Werkvoorbereider Altenburg

Werkvoorbereider Altenburg

De veelzijdigheid van de IJB Groep omvat ook het funderen door middel van mortelschroefpalen door onze specialist Altenburg Funderingstechniek. Ter aanvulling van het team van Altenburg zoeken we een enthousiaste, fulltime Werkvoorbereider. Een afwisselende functie met ruimte ontwikkeling, groei en specialisatie.

Lees meer
Maatvoerder Midden-Nederland

Maatvoerder Midden-Nederland

De IJB Groep levert prefab heipalen, funderingsbalken, betonmortel en andere betonproducten door heel Nederland. Ter aanvulling van het Team Uitvoering van IJB Funderingen zoeken wij voor de regio Midden-Nederland een Maatvoerder. Een afwisselende functie met ruimte voor ontwikkeling, groei en specialisatie.

Lees meer