Organisatiestructuur

De IJB Groep is opgebouwd uit een aantal werkmaatschappijen. Deze werkmaatschappijen vullen elkaar op een unieke wijze aan. Tot de IJB Groep behoren:

IJB Geotechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van bodemonderzoek (sonderingen). Met behulp van ons uitgebreide wagenpark worden onderzoeken uitgevoerd door heel het land.De sonderingen worden vervolgens door onze ervaren engineers vertaald naar een passend funderingsadvies.

Op basis van het ontworpen palenplan kunnen de voorgespannen prefab betonnen heipalen door IJB Heipalen worden geproduceerd. Niet alleen de productie, maar de complete levering en installatie van de palen behoort tot onze activiteiten.  

Vanuit onze betoncentrales in Lemmer, Emmeloord en Lelystad worden grote hoeveelheden betonmortel geproduceerd voor zowel de productielokatie, als ook voor bouwprojecten in de regio. IJB Mortel kan, door de inzet van diverse soorten mixers en pompmixers, betonmortel snel en van de juiste samenstelling aanleveren.

IJB Funderingen vormt uw aanspreekpunt voor de complete fundering. Vanaf het ontwerp tot en met de productie en levering van prefab funderingsbalken. Tevens kan IJB Funderingen de complete montage op de bouwplaats verzorgen. 

De Altenburg Groep is dé specialist op het gebied van funderingen door middel van mortelschroefpalen. In de loop der jaren is de kennis en het vakmanschap uitgebouwd tot een unieke combinatie. Meer informatie vindt u op altenburggroep.com.

De IJB Groep heeft vestigingen in Lemmer, Emmeloord, Kampen en Lelystad.