Actueel

Vacature Tekenaar

Vacature Tekenaar

24 februari 2021

Ter versterking van ons Constructiebureau zijn we op zoek naar een enthousiaste, fulltime Tekenaar. Je bent verantwoordelijk voor vertaling van het ontwerp naar uitvoerings- en productietekeningen.

Lees meer
Alle IJB locaties in één keer CSC goud

Alle IJB locaties in één keer CSC goud

1 oktober 2020 09:00 uur

In navolging van Lemmer en Lelystad hebben de IJB Groep locaties Emmeloord en Kampen nu ook met glans het Concrete Sustainability Council (CSC) keurmerk behaalt. De CSC-certificering voor duurzame productie van beton kent voor de betonindustrie drie niveaus: brons, zilver en goud. Na de eerste controle werden ook IJB Groep Emmeloord en Kampen door het KIWA direct met het hoogst haalbare certificaat beloond.

Lees meer
Ook direct CSC goud voor IJB Groep Lelystad

Ook direct CSC goud voor IJB Groep Lelystad

10 augustus 2020 08:00 uur

IJB Groep locatie Lelystad heeft het Concrete Sustainability Council (CSC) keurmerk glansrijk behaalt. De CSC-certificering voor duurzame productie van beton kent voor de betonindustrie drie niveaus: brons, zilver en goud. De eerste controle bij de IJB Groep Lelystad werd door het KIWA direct met het hoogst haalbare certificaat beloond.

Lees meer
IJB Groep pakt in één keer CSC goud

IJB Groep pakt in één keer CSC goud

6 juli 2020 08:00 uur

De IJB Groep locatie Lemmer heeft het Concrete Sustainability Council (CSC) keurmerk glansrijk behaalt. De CSC-certificering voor duurzame productie van beton kent voor de betonindustrie drie niveaus: brons, zilver en goud. De eerste controle bij de IJB Groep Lemmer werd door het KIWA direct met het hoogst haalbare certificaat beloond.

Lees meer
IJB Groep presenteert zich in nieuwe bedrijfsfilm

IJB Groep presenteert zich in nieuwe bedrijfsfilm

10 februari 2020 08:00 uur

In onze nieuwe bedrijfsfilm worden niet alleen onze producten en diensten getoond maar wordt ook ingegaan op de visie van de IJB Groep. Hierin staan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, de Mens en de Omgeving centraal. Zo zien we ondermeer verschillende medewerkers op hun werkplek. Zij zorgen er dagelijks voor, vanuit hun ijver en betrokkenheid, dat de IJB Groep de organisatie kan zijn die zij graag wil zijn. Zij maken met de producten en diensten de IJB Groep tot pijler in haar branche.

bekijk de film hier