Veel belangstelling tijdens Open Dag en Familiedag bij de IJB Groep

11 oktober 2017 09:00 uur Veel belangstelling tijdens Open Dag en Familiedag bij de IJB Groep

Op zaterdagmorgen 16 september jl. hield de IJB Groep een Open Dag voor de inwoners van Lemmer en omstreken. Diezelfde middag werd een Familiedag voor de familie van de IJB medewerkers georganiseerd. Tijdens het ochtendprogramma werden rondleidingen verzorgd door diverse IJB-ers waarbij de bezoekers de kans kregen om het gehele bedrijf te bekijken en beter te leren kennen. De rondleidingen duurden ruim een uur, zonder een moment saai te zijn. De IJB Groep had een goed verhaal te vertellen. Gedurende het middaggedeelte kon de familie het bedrijf bekijken. Vele voetstappen over het uitgestrekte bedrijfsterrein dus en veel verraste gezichten.

De IJB Groep is marktleider als het gaat om prefab heipalen en prefab funderingssystemen en ze groeit gestaag. Het is op deze dag uitstekend gelukt om een ieder te laten zien wat de IJB Groep zoal doet en kan, als totaalaanbieder van funderingen. Ook werd onder andere de nieuwe drukpaalmachine getoond, bedoeld voor trillingsvrij en geluidsarm funderen met de prefab heipaal.

Opmerkelijke opmerkingen
De reacties van de bezoekers waren het noteren waard. “Wat een prachtig uitzicht op het IJsselmeer!” “Bijzonder informatief en goed verzorgd.” “Dat zijn nogal wat kilometers heipaal per week.” “Zoveel vrachtwagen ladingen? Nooit geweten.” “Dus de warmte in de fabriekshal komt van de uitharding van het beton!” De quote die de impact van de Open Dag wel heel treffend weergaf was van een inwoonster die al veertig jaar in Lemmer woont: “Nooit geweten dat u zoveel meer maakt dan heipalen.”

Al met al was het een zeer geslaagde dag. De IJB Groep was blij met de grote interesse tijdens de Open Dag en de Familiedag.

Fotografie: Studio FEM

≪ Terug naar de vorige pagina