Samenwerking IJB en Geothermica trekt aandacht met Comfortpaal

7 februari 2014 16:35 uur Ge´┐Żnteresseerden worden op de Geothermica stand te woord gestaan

Tijdens de beurs VSK 2014, van 3 t/m 7 februari jl., trok de levensechte replica van de IJB Comfortpaal veel geïnteresseerde bezoekers naar de Geothermica stand. De innovatieve IJB Comfortpaal is met hoge verwachtingen opgenomen in het assortiment van duurzame warmtebronnen specialist Geothermica. De replica kreeg om die reden een prominente plaats in de haar stand, waarin ook IJB medewerkers de vele nieuwsgierigen graag een toelichting gaven.

De IJB Comfortpaal® is de nieuwste generatie energiepaal. Het is hét antwoord op de vraag naar duurzame verwarming en koeling van woningen en gebouwen door middel van natuurlijke bronnen. De samenwerking tussen de IJB Groep en Geothermica om deze innovatie te vermarkten, past in beider strategie van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De voordelen van de prefab IJB Comfortpaal zijn dan ook legio. Zo zijn ze eenvoudig te produceren en te installeren, waarbij volledige technische ondersteuning bij het ontwerp geboden wordt. Het prefab systeem rekent in één klap af met meerkosten voor diepe boringen of bronnen. Het is duurzaam en kent overtreffende thermische eigenschappen met een hoog rendement.

Levering geschiedt incl. verdeler en aansluitingen, waarbij op het complete systeem garantie wordt afgegeven.

≪ Terug naar de vorige pagina