Actueel

Minikraan Machinist Boorploeg

Minikraan Machinist Boorploeg

4 maart

Ter aanvulling van ons funderingsteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Minikraan Machinist Boorploeg. Je bent verantwoordelijk voor de uitkomende boorgrond om de boorstelling optimaal te laten functioneren.

Lees meer
Manager Uitvoering

Manager Uitvoering

2 maart 10:00 uur

Binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Manager Uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve uitvoering van werkzaamheden binnen diverse B.V.'s.

Lees meer
Aankomend Constructeur

Aankomend Constructeur

14 februari 15:05 uur

Binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Aankomend Constructeur. Je bent verantwoordelijk voor funderingsconstructies en funderingsberekeningen.

Lees meer
Ervaren Constructeur

Ervaren Constructeur

14 februari 15:00 uur

Binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Ervaren Constructeur. Je bent verwantwoordelijk voor advies, overleg en begeleiding bij het uitwerken van funderingsconstructies en productietekeningen.

Lees meer
IJB Groep presenteert zich in nieuwe bedrijfsfilm

IJB Groep presenteert zich in nieuwe bedrijfsfilm

10 februari 08:00 uur

In onze nieuwe bedrijfsfilm worden niet alleen onze producten en diensten getoond maar wordt ook ingegaan op de visie van de IJB Groep. Hierin staan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, de Mens en de Omgeving centraal. Zo zien we ondermeer verschillende medewerkers op hun werkplek. Zij zorgen er dagelijks voor, vanuit hun ijver en betrokkenheid, dat de IJB Groep de organisatie kan zijn die zij graag wil zijn. Zij maken met de producten en diensten de IJB Groep tot pijler in haar branche.

bekijk de film hier