Certificaten

De IJB Groep heeft een hoge en constante kwaliteit van de producten en diensten hoog in het vaandel staan. Om deze kwaliteit te waarborgen wordt bij de IJB Groep gewerkt met proces- en productcertificaten. Naast een voortdurende controle door onze interne kwaliteitsfunctionarissen, worden onze werkwijzen en producten ook door externen gecontroleerd. 

De IJB Groep is als eerste bedrijf officieel gecertificeerd volgens BRL2800. Alle montagewerken van de prefab funderingsbalken die onder regie en volgens de vastgelegde richtlijnen van de IJB Groep worden gemonteerd, vallen onder deze certificering.

De basis voor de kwaliteit van onze processen, wordt gevormd door ons ISO 9001 certificaat. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan de veiligheid op de bouwplaats. Hiervoor heeft de IJB Groep dan ook een VCA certificaat. Ook is de IJB Groep sinds januari 2012 als erkend leerbedrijf benoemd door Fundeon. Dit certificaat is hieronder te bekijken en/of downloaden.

Voor onze producten is een een breed scala aan certificaten. Aansluitend kunt u de certificaten bekijken en/of downloaden.

Indien u vragen over onze certificering hebt zal onze KAM-coördinator deze graag voor u beantwoorden.

Bijlagen