Actueel

De aanbouw van het nieuwe onderkomen van het Nationaal Lucht- en Ruimtevaarlaboratorium  in vogelvlucht. Foto met dank aan NLR.

6000 m3 IJsselmeerbeton voor Nederlands Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium

5 september 2016

Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum in Marknesse krijgt een nieuw onderkomen. Het NLR is de nationale kennisonderneming voor de lucht- en ruimtevaart, toonaangevend in de ontwikkeling van hoogwaardige technologie voor overheid en bedrijfsleven. Bij de nieuwbouw is de IJB Groep gekozen als leverancier van alle heipalen en diverse soorten betonmortel.

Lees meer
digitalisatie proces correspondentie IJB Groep in volle gang

IJB Groep neemt nieuw briefpapier in gebruik

17 juli 2016

In lijn met de voorbereidingen van de nieuwbouw van haar hoofdkantoor, neemt de IJB Groep deze week haar nieuwe briefpapier in gebruik. De nieuwe, frisse opmaak draagt de kernwaarden en voordelen van de IJB Groep nog daadkrachtiger uit. Daarnaast geldt de aanpassing als belangrijke en noodzakelijk stap in het digitalisatie proces van zowel in- als externe correspondentie. Vanzelfsprekend stelt de IJB Groep, als maatschappelijk verantwoorde onderneming, alles in het werk de voordelen van digitale correspondentie, inclusief facturatie, zo spoedig mogelijk te realiseren.

Nieuwbouw visitekaartje voor Lemmer

Nieuw centraal hoofdkantoor IJB Groep met uitzicht over IJsselmeer

13 juni 2016 09:00 uur

De IJB Groep is gestart met de voorbereidingen van de bouw van haar nieuwe hoofdkantoor direct aan het IJsselmeer. Vertrouwen in de toekomst en de wens nog efficiënter samen te werken, liggen ten grondslag aan de nieuwbouw op de plaats van het voormalig kantoor van Groot Lemmer. Het fraaie ontwerp van Wijbenga architecten completeert tevens de facelift van de Industrieweg in Lemmer. 

Lees meer
De 2e put op rij gaat de grond in.

Súdwest­Fryslân plaatst speciale afvalcontainers bij Workumerdijk Makkum

18 april 2016

De perscontainer aan de Workumerdijk te Makkum is in opdracht van gemeente Súdwest-Fryslán vervangen. Dankzij nauwe samenwerking tussen de IJB Groep, DBI Containerservice en Wetterskip Fryslân konden 3 nieuwe afvalcontainers in de primaire waterkering worden geplaatst. De betonputten voldoen daarvoor aan de hoogste gevolgklasse: CC3.

Lees meer
Vacature Allround Monteur E/W

Vacature Allround Monteur E/W

2 maart 2016 16:00 uur

Ter versterking van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een enthousiaste Allround Monteur E/W, die o.a. onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert op mechanisch / elektrotechnisch gebied en diverse storingen aan machines en andere apparatuur kan verhelpen. Samen met je naaste collega’s zorg je ervoor dat het machinepark optimaal kan draaien. Je denkt mee bij het verbeteren van eigen machines en assisteert bij de bouw ervan.

Lees meer