16 september 2017 Open Dag bij de IJB Groep

30 augustus 16 september 2017 Open Dag bij de IJB Groep

Het is de afgelopen maanden extra druk geweest aan de Industrieweg in Lemmer. De IJB Groep heeft onlangs officieel haar intrek genomen in een nieuw hoofdkantoor direct aan het IJsselmeer. Mede daarom houdt de IJB Groep op zaterdag 16 september, ‘s ochtends van 9 tot 12 uur, een Open Dag voor de inwoners van Lemmer en omstreken.

Rondleiding door een groeiend betonbedrijf
De IJB Groep is een Lemster bedrijf in beweging. “Een toonbeeld van ondernemend Zuidwest Friesland”, “Wereldwijde fundamentenbouwers”, zoals de pers het heeft beschreven. Daarom zet de IJB Groep de deuren open voor alle geïnteresseerden. Om kennis te maken met een groeiend en bloeiend betonbedrijf met een stevig fundament aan het IJsselmeer. De rondleiding duurt een uur en toont de kracht van de IJB Groep.

Banenmarkt met Tempo Team
Groei en bloei biedt banenkansen. Daarom organiseert de IJB Groep in samenwerking met Tempo Team gelijktijdig een banenmarkt. “Wil jij ook meebouwen aan IJB?”, luidt het thema van deze actie. De IJB Groep verwelkomt graag nieuwe collega’s in alle geledingen van het bedrijf.

Online aanmelden of bellen
Geïnteresseerden kunnen zich met max. 4 personen online aanmelden voor een rondleiding via www.tickettekoop.nl/2017/ijbgroep/opendag Lukt online aanmelden niet, dan kan via de telefoon opgeven ook. Het nummer daarvoor is 0514-568800. De IJB Groep verwelkomt u graag. Uiteraard zijn de tickets gratis.

≪ Terug naar de vorige pagina