Actueel

Vacature Calculator / Medewerker Verkoop Binnendienst - VACATURE REEDS INGEVULD -

Vacature Calculator / Medewerker Verkoop Binnendienst - VACATURE REEDS INGEVULD -

18 mei 10:00 uur

De IJB Groep is de partner voor funderingsconstructies die alle zorg uit handen neemt. Eén verantwoordelijke, en dus één aanspreekpunt, voor het gehele traject van sonderen, adviseren, construeren, produceren tot en met realiseren. Ter aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, fulltime Calculator / Medewerker Verkoop Binnendienst (m/v)

IJB Groep trekt in nieuw hoofdkantoor aan IJsselmeer

IJB Groep trekt in nieuw hoofdkantoor aan IJsselmeer

10 mei 16:00 uur

De IJB Groep heeft op 10 mei officieel haar intrek genomen in het nieuwe hoofdkantoor direct aan het IJsselmeer. Algemeen directeur John Engelsman is trots op gepaste Lemster wijze: “We hebben geen lint doorgeknipt, er knalden geen champagnekurken, we zijn gewoon gaan zitten aan onze nieuwe werkplekken en hebben genoten van het uitzicht. Het nieuwe kantoorpand is ons op het lijf geschreven, dat is feestelijk genoeg.”

Lees meer
Vacature Medewerker Montage Prefab Funderingselementen

Vacature Medewerker Montage Prefab Funderingselementen

4 april 16:00 uur

De IJB Groep is de partner voor funderingsconstructies die alle zorg uit handen neemt. Eén verantwoordelijke, en dus één aanspreekpunt, voor het gehele traject van sonderen, adviseren, construeren, produceren tot en met realiseren. Ter aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, fulltime Medewerker Montage Prefab Funderingselementen (m/v)

Lees meer
Vacature Bedrijfsleider Productie

Vacature Bedrijfsleider Productie

30 maart 14:00 uur

De IJB Groep is de partner voor funderingsconstructies die alle zorg uit handen neemt. Eén verantwoordelijke, en dus één aanspreekpunt, voor het gehele traject van sonderen, adviseren, construeren, produceren tot en met realiseren. Ter aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, fulltime Bedrijfsleider Productie (m/v) De IJB Groep is volop in ontwikkeling en heeft een duidelijke visie. Samen met het MT geef jij invulling aande ontwikkeling en groei van de IJB Groep en leg je hierin de verbinding tussen de verschillende afdelingen.

Lees meer
Vacature Sondeermeester

Vacature Sondeermeester

3 maart 10:00 uur

Ter versterking van het IJB Geotechniek team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sondeermeester, die zorgt voor een correcte uitvoering van o.a. sonderingen, boringen en peilbuizen inclusief het benodigde uitzet-, inmeet- en tekenwerk. Op de bouwlocatie ben je het ‘visitekaartje’ van de IJB Groep. Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling, bent deskundig, doortastend en creatief in het vinden van oplossingen. Je werkt alleen of met een (collega) sondeermeester.

Lees meer